SKIP INTRO

soundworks

Making your event an occasion.

Soundworks és una empresa d’esdeveniments amb seu a Barcelona. La companyia té una àmplia experiència organitzant i muntant tot tipus d’esdeveniments, des de llançaments internacionals de productes fins a grans festes privades. Soundworks ofereix un servei personal adaptat a les necessitats de qualsevol esdeveniment. Siguin quins siguin els requisits, proporcionem i realitzem els nostres serveis d’una manera professional i eficient.

ofereix serveis audiovisuals,

La il·luminació transforma els espais.

La il·luminació pot donar vida a una àrea determinada o atreure l’atenció cap a un espai concret. Soundworks dona assessorament i aporta la il·luminació necessària per crear un aspecte adequat a qualsevol lloc..

Les projeccions donen caràcter.

Les projeccions configuren l’ambient d’una festa i hi donen personalitat i vida. També afegeixen profunditat i detall al discurs per atreure el públic.

El so ens defineix.

Cada esdeveniment és únic i aconseguir el so correcte perquè sigui així demana omplir l’espai de la profunditat, la claredat i el volum adequats de so. Soundworks disposa d’una gamma de sistemes de PA per satisfer amb precisió aquestes necessitats.

música,

La música anima els esdeveniments.

Els DJ estableixen el to i el tempo d’un esdeveniment. Han de saber quan ser discrets i portar un ritme tranquil i quan omplir la pista de ball. Comprendre l’estat d’ànim i les necessitats d’una sala de persones sovint molt diferents i adaptar-s’hi és una cosa que requereix tant habilitat com experiència.

La música anima els esdeveniments.

Ho planificarem conjuntament per garantir que l’esdeveniment tingui la banda sonora perfecta i un DJ experimentat que farà que sigui memorable per a tots els convidats.

La música en viu aporta estil.

Un grup de música fa que un esdeveniment sigui memorable i creen un ambient i una sonoritat propis. Soundworks disposa de músics per millorar qualsevol esdeveniment.

entreteniment,

Els artistes dinamitzen

Els actors i músics aporten la intimitat i el toc personal que permet captivar i distreure els convidats. Soundworks pot proporcionar entreteniment que aporti la seriositat o informalitat que requereixi cada esdeveniment.

escenaris

L’escenari t’assegura l’actuació.

Soundworks ofereix qualsevol tipus d’escenari o plataforma. El nostre personal garantirà que es construeix i es desmunta ràpidament i amb la mínima interrupció.

i il·luminació decorativa,

La il·luminació dona un toc personal.

La il·luminació decorativa és el toc final que converteix l’esdeveniment en un moment molt especial. T’ajudem a transformar qualsevol espai en un lloc únic.

per fer del teu esdeveniment una ocasió única.